272530  
 

Kalastuslupien nettikauppa


Luvan valinta

Luvan maksaminen


Tehtyäsi tilauksen, voit alla olevan maksulinkin kautta maksaa sen kaikkien suomalaisten verkkopankkien tunnuksilla tai Luottokunnan kautta. Lupasi toimitetaan heti maksun tapahduttua. Mikäli et ole vielä tehnyt tilausta linkin klikkaaminen johtaa sivulle josta voit aloittaa lupatilauksen teon.
 
 
Maksa lupatilauksesi tästä kaikkilla verkkomaksutavoilla

 
 

Muut maksutavat löydät selaamalla sivun loppuun.

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä ja se on asiakkaille maksuton. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Lisätietoja löydät täältä: https://www.maksuturva.fi/kuluttajat/tuki.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 Espoo
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi
www.maksuturva.fi


Mikäli maksat tilaamasi luvan viitemaksulla, voit kopioida tiedot (maksun saaja, tilinumero, viitenumero ja maksun summa) joko sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta tai selaimella näkyvästä tilausvahvistuksesta oman verkkopankkisi maksulomakkeelle. Tällä maksutavalla maksettaessa luvan toimituksessa on kahden pankkipäivän viive.

Voit myös käydä maksamassa lupatilauksesi perinteiseen tapaan pankkiautomaatilla tai oman pankkisi konttorissa. Jos maksat automaatilla tai konttorissa, muista ottaa tilausvahvistus mukaan jotta muistat maksun saajan, tilinumeron, viitenumeron ja summan. Tällä maksutavalla maksettaessa luvan toimituksessa on kahden pankkipäivän viive.