Kalastuslupien nettikauppa


Luvan tilaus

Luvan tilaus

Lammasperän kosket ja Luulajanjoki   (Lisätietoja)

Vaihe: 2/6


Lupavalinta

Lupa Lupatiedot Määrä Hinta Valitse
Kausilupa 2018osakas (sis. uistelun)120,00 EUR
Kausilupa 2018osakas alle 12v (sis. uistelun)15,00 EUR
Kausilupa 2018ulkopuolinen (ei uisteluoikeutta)150,00 EUR
Viikkolupaulkopuolinen (ei uisteluoikeutta)
Alkupvm:


40,00 EUR
Vuorokausilupaosakas (ei uisteluoikeutta)
Alkupvm ja klo:


5,00 EUR
Vuorokausilupaulkopuolinen (ei uisteluoikeutta)
Alkupvm ja klo:


15,00 EUR
- Mobiililupa älypuhelimeen tekstiviestinäViestissä latauslinkki josta lupatiedoston voi ladata suoraan puhelimeen11,00 EURMaksu kaikkien kotimaisten verkkopankkien tunnuksilla, lupa toimitetaan heti maksun tapahduttua!

Viehelupatilauksen toimitusmaksu on alle 19.00 euron lupasummalle 2.00 euroa ja suuremmalle lupasummalle 3.50 euroa. Pyydysmerkkitilauksen toimitusmaksu on viiden pyydysmerkin määrään asti 5.00 euroa ja yli viiden pyydysmerkin määrälle 7.00 euroa.

Yhdellä tilauksella voi olla vain yhdeltä luvanmyöntäjätaholta tilattavia lupia. Lupa on oltava mukana kalastusta harjoitettaessa.

Kampanja-aikoina voidaan lupatilauksen toimitusmaksusta myöntää alennusta. Kampanja-alennus lasketaan automaattisesti tilausta tehtäessä tilaajan merkattua lupatilauksensa yhteystietolomakkeelle kampanja-alennukseen oikeuttavan tilaajan tyypin. Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen.

Lupien toimitus sähköpostiin ja haluttaessa myös matkapuhelimeen tai muovikortille tulostettuna ja postissa kotiin toimitettuna.