Kalastuslupien nettikauppa


Luvan tilaus

Luvan tilaus

Pyhäjärven kalastusalue (Oulunlääni)   (Lisätietoja)

Vaihe: 2/6


Lupavalinta

Lupa Lupatiedot Määrä Hinta Valitse
1 vuorokauden lupa 2018henkilökohtainen, ei vaparajoitusta
Alkupvm:


9,00 EUR
7 vuorokauden lupa 2018henkilökohtainen, ei vaparajoitusta
Alkupvm:


18,00 EUR
Kausilupa 2018henkilökohtainen, ei vaparajoitusta144,00 EUR
Paikkakuntalaisen / mökkiläisen kausilupa 2018henkilökohtainen, ei vaparajoitusta122,00 EUR
- Mobiililupa älypuhelimeen tekstiviestinäViestissä latauslinkki josta lupatiedoston voi ladata suoraan puhelimeen11,00 EUR
- Luvan tulostus ja postitusTulostus kortille ja postitus kotimaassa12,00 EURMaksu kaikkien kotimaisten verkkopankkien tunnuksilla, lupa toimitetaan heti maksun tapahduttua!

Viehelupatilauksen toimitusmaksu on alle 19.00 euron lupasummalle 2.00 euroa ja suuremmalle lupasummalle 3.50 euroa. Pyydysmerkkitilauksen toimitusmaksu on viiden pyydysmerkin määrään asti 5.00 euroa ja yli viiden pyydysmerkin määrälle 7.00 euroa.

Yhdellä tilauksella voi olla vain yhdeltä luvanmyöntäjätaholta tilattavia lupia. Lupa on oltava mukana kalastusta harjoitettaessa.

Kampanja-aikoina voidaan lupatilauksen toimitusmaksusta myöntää alennusta. Kampanja-alennus lasketaan automaattisesti tilausta tehtäessä tilaajan merkattua lupatilauksensa yhteystietolomakkeelle kampanja-alennukseen oikeuttavan tilaajan tyypin. Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen.

Lupien toimitus sähköpostiin ja haluttaessa myös matkapuhelimeen tai muovikortille tulostettuna ja postissa kotiin toimitettuna.