374460  
 

Kalastuslupien nettikauppa


Opastus

Opastus

 

Periaatteet | Luvan hankinta | Muista


Kalastusluvan hankkiminen www.kalakortti.com:sta

Luvan tilausprosessi on pääpiirteissään seuraava:

  Vaihe1 Vaihe2  
1. Valitse sopiva lupa 2. Tulosta tilausvahvistus

Mikäli maksat meillä käyvillä nettimaksulla, siirry suoraan maksamaan.
 
Vaihe3 Vaihe4
3. Maksa lupa.

Muista viitenumero jos maksat pankin viitesiirrolla!
4. Muista ottaa maksukuitti jos maksat pankin viitesiirrolla.

Mikäli maksat meillä käyvillä nettimaksulla, odota että lupa tulee maksun jälkeen parissa minuutissa sähköpostiisi.
 
 
Vaihe5
5. Voit lähteä kalastamaan luvallisesti... ...kunhan pidät mukanasi tilausvahvistuksen ja maksukuitin tai saamasi kalastusluvan
ja henkilöllisyystodistuksen.

6. Varsinainen kalastuslupa toimitetaan kuvatiedostona tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen tai lupalinkkinä tilaukselle antamaasi puhelinnumeroon heti kun tilaus on maksettu tai sen jälkeen kun viitemaksu on tullut Kalanet Oy:n / www.kalakortti.com:n tilille mikäli käytät viitesiitoa maksutapana.


Meillä voit maksaa tilauksesi kaikkien kotimaisten verkkopankkien tunnuksilla jolloin lupa tulee heti.
Tilausprosessin tarkka kuvaus

1. Lupa tilataan näiltä sivuilta valitsemalla halutut luvat ja antamalla omat yhteystiedot. Yhteystiedot ovat pakollisia lupatietoja ja niitä ei luovuteta muille kuin luvan myöntävälle osapuolelle mahdollisia valvontatilanteita varten.

2. Tilausvahvistus lähetetään välittömästi tilauksen vastaanoton jälkeen tilaukselle annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa tilausvahvistusta puolen tunnin sisällä tilauksestasi, tarkista antamasi sähköpostiosoite ja tee tarvittaessa uusi tilaus. Maksamattomat tilaukset vanhenevat ja poistuvat järjestelmästä automaattisesti.

3. Jokaisella tilausvahvistuksella on yksilöllinen viitenumero jolla tilattu lupa maksetaan Kalanet Oy:n / www.kalakortti.com:n tilausvahvistuksessa mainitulle tilille. Muista käyttää maksaessasi juuri oman lupatilauksesi saamaa viitenumeroa ja tilauksen loppusummaa tilauksesi käsittelyn nopeuttamiseksi. Nämä molemmat näet tilausvahvistusivulta ja tilausvahvistuksena sinulle lähetettävästä sähköpostista.

4. Kun tilaukseen kohdistuva viitemaksu on tullut Kalanet Oy:n / www.kalakortti.com:n tilille, lupana toimiva kuvatiedosto jossa on luvan ostajan, luvan myyjän ja lupa-alueen tiedot lähetetään tilauksella annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilatun luvan toimitusaika on riippuvainen pankkien välisen maksuliikenteen nopeudesta alempana sivulla olevan taulukon mukaisesti.

Sivun alalaidassa manituilla nettimaksuilla luvat toimitetaan heti ilman mitään maksuliikenteen viiveitä!

5. Luvan tilaaja voi itse tulostaa sähköpostitse saamansa kuvatiedoston joka toimii yhdessä henkilöllisyystodistuksen kanssa todisteena lupamaksun suorittamisesta.

Tilaamisen yhteydessä saatu tulostettu tilausvahvistus, henkilöllisyystodistus ja tilausvahvistusta vastaavan viitenumeron omaava maksukuitti toimivat yhdessä todistuksena suoritetusta lupamaksusta kunnes varsinainen tilauksen mukainen lupa on toimitettu tilaajalle.

Taulukossa on lueteltu kokemuksiin perustuen aika, joka kuluu luvan tilaamisesta ja maksun suorittamisesta luvan saapumiseen tilauksessa mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Joissakin pankeissa, kuten esim. Sampossa, maksettaessa lupa tulee keskimäärin noin vuorokautta taulukossa mainittua nopeammin. Päivät, jolloin pankit ovat viikolla kiinni, pidentävät vastaavasti toimitusaikaa allamainitusta.

Luvan maksuaika Luvan toimitusaika
Ma 16:00 - Ti 16:00Torstaiaamu
Ti 16:00 - Ke 16:00Perjantaiaamu
Ke 16:00 - To 16:00Lauantaiaamu
To 16:00 - Pe 16:00Tiistaiaamu
Pe 16:00 - Ma 16:00Keskiviikkoaamu

Meillä voit maksaa tilauksesi kaikkien kotimaisten verkkopankkien tunnuksilla jolloin lupa tulee heti.
> Lue kaupan toimintaperiaatteesta

>> Siirry luvan tilaukseen