Luvan valinta

Tee tilaus
tietokoneella


- Tästä pääset nettikaupan alkuperäisille sivuille

Luvan valinta

Lupa-alueet
ryhmiteltyinä


- Tästä näet kaikki myymämme luvat ryhmiteltyinä lupatyypeittäin

Luvan valinta

Luvan valinta
aluehaulla


- Tilaa kalastuslupasi tästä hakemalla aluetta hakusanalla


Suojaa kalavesiämme tarttuvilta taudeilta

Suomalaiset kalavedet ovat suurimmaksi osaksi terveitä - ja sellaisina ne on syytä säilyttää. Kalastajat voivat käyttäytymisellään itse vaikuttaa asiaan. Tarttuvat kalataudit leviävät vesistöstä toiseen erityisesti elävän kalan ja mädin siirtojen välityksellä. Leviäminen kalastusvälineiden välityksellä on myös mahdollista, vaikka vaara on huomattavasti pienempi. Erityisesti huolellisuutta tarvitaan lohiloisen leviämisen ehkäisyssä Jäämereen virtaaviin vesistöihimme. Toinen erityiskohde on talvella 2017-18 havaitun IHN-viruksen leviämisen ehkäisy.

Tarkempia tietoja näistä löydät seuraavilta nettisivuilta: 
Lohiloinen: Gyrodactylus salaris  / IHN-virus: Ohjeita kalastajille 
Maksutavat: Kaikki verkkopankit, PayPal, Pivo/Siirto, Mobile Pay, Masterpass. Lupa toimitetaan heti maksun tapahduttua!

Viehelupatilauksen toimitusmaksu on alle 20.00 euron lupasummalle 2.00 euroa ja suuremmalle lupasummalle 3.50 euroa. Postitse toimitettavan pyydysmerkkitilauksen toimitusmaksu on 6.00 euroa.

Yhdellä tilauksella voi olla vain yhdeltä luvanmyöntäjätaholta tilattavia lupia. Lupa on oltava mukana kalastusta harjoitettaessa.

Lupien toimitus sähköpostiin ja haluttaessa myös matkapuhelimeen tai muovikortille tulostettuna ja postissa kotiin toimitettuna.