403432  
 

Kalastuslupien nettikauppa


Opastus

Opastus

 

Periaatteet | Luvan hankinta | Muista


Kalastusluvan hankkiminen www.kalakortti.com:sta

Luvan tilausprosessi on pääpiirteissään seuraava:

  Vaihe1 Vaihe2  
1. Valitse sopivat luvat 2. Täytä luville halutut henkilötiedot ja siirry maksamaan lupatilaus
 
Vaihe3 Vaihe4
3. Valitse haluamasi maksutapa (Svean sivuilla) ja maksa tilaamasi lupatilaus 4. Odota että lupa tulee maksun jälkeen parissa minuutissa sähköpostiisi ja halutessasi myös mobiililupana puhelimeen. Jos tilasit muovikortin tai pyydysmerkkejä, posti tuo ne 2-4:n päivän sisällä.
 
 
Vaihe5
5. Voit lähteä kalastamaan luvallisesti... ...kunhan pidät mukanasi maksamasi luvan ja henkilöllisyystodistuksen.

Tilausprosessin tarkka kuvaus

1. Lupa tilataan näiltä sivuilta valitsemalla halutut luvat ja antamalla omat yhteystiedot. Yhteystiedot ovat pakollisia lupatietoja ja niitä ei luovuteta muille kuin luvan myöntävälle osapuolelle mahdollisia valvontatilanteita varten.

2. Tilausvahvistus lähetetään välittömästi tilauksen vastaanoton jälkeen tilaukselle annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa tilausvahvistusta puolen tunnin sisällä tilauksestasi, tarkista antamasi sähköpostiosoite ja tee tarvittaessa uusi tilaus. Maksamattomat tilaukset vanhenevat ja poistuvat järjestelmästä automaattisesti.

3. Kun tilaus on maksettu, lupana toimiva kuvatiedosto jossa on luvan ostajan, luvan myyjän ja lupa-alueen tiedot lähetetään tilaukselle annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lisäpalveluna lupa voidaan toimittaa myös tilaukselle annettuun matkapuhelimeen.

4. Luvan tilaaja voi itse tulostaa tai tallentaa sähköpostitse tai puhelimeensa saamansa kuvatiedoston joka toimii yhdessä henkilöllisyystodistuksen kanssa todisteena lupamaksun suorittamisesta. Lisäpalveluna tilattu mobiililupa sisältää suoran linkin, josta lupatiedoston voi näyttää valvojalle tai tallentaa puhelimeen.


> Lue kaupan toimintaperiaatteesta

>> Siirry luvan tilaukseen